Om Partnership: Vi hjælper dig, når du er på udkig efter et sponsorat, en rettighed eller et kommercielt partnerskab

Vores rolle i forbindelse med etablering af det kommercielle partnerskab, skal ses som den uvildige rådgiver med et bredt netværk, solid erfaring og indsigt i branchen. Vi kan styrke og understøtte partnerskabet i den rigtige retning og guide dig til at tage de bedste beslutninger. Hos os er der ikke nogen opgaver, der er ens, men du kan dykke ned i vores tidligere cases for inspiration eller holde dig opdateret med viden fra branchen under blog og podcast.

Vi adskiller os ved at være eksperter inden for sponsorater og brandaktivering

Hos os vil du opleve en særlig stor entusiasme omkring sports- og underholdningsbranchen.

Sport og musik er to platforme, hvor man virkelig kan få gennemslagskraft, fordi de afleder store følelser og indlevelse.

Tiltrækningen blandt fans og publikummer er meget stærk, og med den rette partner og aktivering kan det skabe stor værdi.

Vi har stor erfaring med de muligheder, der typisk kan være hos forskellige udbydere, og vi hjælper også med at undersøge konkrete forespørgsler til brandaktivering.

Historien bag Partnership
I dag er vi er med fra start til slut i det kommercielle partnerskab

Opstarten 2015-2018
Vores lille eventyr startede i 2015. Først som Allianc Sport & Event, så Allianc Marketing Group og i 2018 gennemgik vores organisation et større serviceeftersyn i forhold til de opgaver vi varetog. Vores brand og navn skiftede derefter til det nuværende Partnership.

Hvorfor ændre navnet tre gange?
Det er gået stærkt hos os, og med de opgaver som vi nu og i fremtiden kommer til at varetage, var tiden inde til at give hele organisationen og herunder vores brand og navnet løft.

Sådan er vi organiseret i dag

Et godt partnerskab er et aktivt partnerskab

Meget af vores arbejde handler om relationer. Relationer til de enkelte nøglepersoner hos udbyderne, køberne, men også relationer imellem brands og kunder. Relationer skal plejes, ellers er de ikke andet en kortvarige bekendtskaber. Som vi ser det, er det også den gode relation, der skaber succesfulde partnerskaber.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Kontakt os for en uforpligtende snak

Luk menu