Jeres trusted partner

Partnership leverer indenfor sponsorsamarbejder, brandaktivering og centerevents, og vi sætter en stor ære i at gå den ekstra mil for vores kunder. Som virksomhed ønsker vi ikke blot at være leverandør af ydelser, men at blive vores kunders trusted partner.

Vi adskiller os ved at være eksperter inden for sponsorater og brandaktivering

Vi anser kommercielle partnerskaber som et kraftfuldt step i en virksomheds marketingplan. Hos os, vil du opleve en særligt stor entusiasme omkring sports- og underholdningsindustrien. Sport og musik er nemlig en stor del af Partnerships DNA.

Vi adskiller os som marketinghus

En lang historie kort – i dag hedder vi Partnership

Vores lille eventyr startede i 2015, først som Allianc Sport & Event, så Allianc Marketing Group og nu med vores nye navn og brand Partnership. Nogle tænker sikkert hvorfor ændre navn 3 gange? Men det er gået stærkt hos os, og med de opgaver som vi nu og i fremtiden varetager, var tiden inde til at give hele organisationen et serviceeftersyn inkl. navnet.

Partnership er struktureret på følgende måde

Sponsorater og kommercielle partnerskaber

Partnership Group ApS
CVR: 36533323

Brandaktivering

Partnership Activation ApS
CVR: 39056321

Det hele starter med en uforpligtende snak!

Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi passer på dine kontaktoplysninger og vil kun bruge dem i denne forbindelse. Du kan også ringe på (+45) 20614960