Brandaktivering – skab loyalitet til dit brand

Verden i dag er fyldt med brands og budskaber. Hvad der ofte mangler er involvering og interaktion. Brandaktivering er disciplinen i at knytte en følelsesmæssig relation mellem forbruger og brand gennem positive oplevelser – fx via sampling, events eller interaktive kampagner. Hos Partnership har vi mange års erfaring med at lave effektiv brandaktivering, og har dermed et indgående kendskab til, hvordan en succesfuld aktivering kan være med til at knytte værdifulde bånd mellem mennesker og brands. Skal I ud og møde jeres kunder i øjenhøjde? Partnership kan hjælpe jer gennem hele processen lige fra planlægning til afvikling.

Sampling SB12 til Vi elsker 90'erne

Sampling

Sampling af jeres produkt er en forholdsvis nem måde at give folk en hurtig og positiv oplevelse med jeres brand på. Sampling er én af de mere klassiske former for brandaktivering, der for eksempel kan finde sted ved en event, hvor I kan få Partnerships professionelle eventpersonale til at dele jeres vareprøver eller andre ting ud til de besøgende. En effektiv metode kan også være at give folk en voucher og friste dem til besøge jeres hjemmeside eller købe jeres produkt til en fordelagtig pris på et senere tidspunkt.

Digital brandaktivering

En nyere form for brandaktivering, som er i kraftig vækst, er digitale spil. Det foregår ved at invitere folk til at deltage i et online spil, hvor der ved deltagelse udloddes en præmie. Gennem spillet bruger folk tid sammen med brandet samtidig med at de bliver underholdt.

Konkurrencer ved fx events er ikke nyt i sig selv, men i takt med at leadgenerering er blevet et vigtigt led i virksomheders måde at holde kontakt til dets publikum, er digitale spil blevet en nem måde at give folk en positiv brandoplevelse og samtidig få fat i deltagernes kontaktoplysninger så man kan følge op med yderligere markedsføring.

Gamification eksempel

Skal vi også hjælpe dig med din brandaktivering?

Vi hjælper med rådgivning og praktisk eksekvering af brandaktivering. Ønsker du for eksempel at give dit sponsorat en ekstra dimension i form af aktivering af dit brand ude blandt et publikum på en festival, over for deltagere i events eller lign., kan I lade os stå for jeres brandaktivering.

Det hele starter med en uforpligtende snak!

Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi passer på dine kontaktoplysninger og vil kun bruge dem i denne forbindelse. Du kan også ringe på (+45) 20614960