Sponsorater – en del af marketingplanen

Sponsorater – eller partnerskaber som det nok mere retteligt hedder i dag – er en marketingdisciplin, som kan måles på linje med alle andre former for markedsføring. Med vores mere end 35 års erfaring ved vi hvordan man som virksomhed opnår størst mulig værdi af et kommercielt partnerskab – både for virksomheden og udbyderen af sponsoratet.

Lad Partnership hjælpe dig med at finde det

Vores sponsorafdeling bevæger sig i spændfeltet mellem rettighedsejer og rettighedskøber. Størstedelen af vores arbejde er rettet mod rettighedskøber, dvs. virksomheder, der gerne vil indgå i et kommercielt partnerskab med fx en musikfestival, en sportsklub, et sportsevent, E-sport, en velgørende organisation, en individuel sportsudøver eller noget helt andet. Et sponsorat har mange facetter og indgangsvinkler, og aktiveret er det lige så værdifuldt som de mere klassiske marketingplatforme.

10 fordele du kan opnå gennem et sponsorat

1. Branding
2. Content
3. Direkte salg
4. Eksponering
5. Loyalitet hos målgruppen
6. Medarbejderpleje
7. Kundeevents
8. Goodwill hos fans & tilhængere
9. Netværk
10. Motivation

Vi analyserer dine behov og målsætninger

Vi arbejder ud fra en 360-graders tilgang, når det rigtige partnerskab skal findes, udvikles og aktiveres. Ud fra en analyse af virksomhedens strategi, målgruppe, budget m.v. finder vi den sponsorplatform, som potentielt vil give størst værdi og afkast tilbage til virksomheden.

Vi hjælper dig med at identificere de rette partnere

Ved at bruge os til at finde det rette partnerskab, sparer din virksomhed kostbar tid og ressourcer på analyse og research. Vi har et indgående kendskab til markedet som gør, at I med os som rådgiver med større sikkerhed, tager de rigtige beslutninger i købsprocessen.

Vi er med fra start til slut

Vi hyres ofte ind til at udvikle og drive aktiveringen af sponsoratet, hvilket styres og driftes af den enhed hos os, der står for brandaktivering. Ud over at finde det rigtige partnerskab, deltager vi ligeledes i følgende:

  Pris- og kontraktforhandlingerne
  Deltager løbende i udviklingen af sponsoratet
  Sikre at udbyder leverer de aftalte ydelser
  Genforhandling

Gratis og uvildig rådgivning for rettighedskøber

Hovedparten af vores rådgivningsydelser er gratis for jer som virksomhed, der ønsker at finde det rigtige sponsorat. Vi aflønnes af den udbyder, vi i fællesskab finder frem til matcher bedst, og vi sætter en ære i at være uafhængige og uvildige i vores rådgivning.

Det hele starter med en uforpligtende snak!

Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi passer på dine kontaktoplysninger og vil kun bruge dem i denne forbindelse. Du kan også ringe på (+45) 20614960

    Ring til Michael

    Kommercielt partnerskab? Find den rigtige partner som matcher jeres strategi. Jeg er her for at hjælpe, så giv mig et kald.

    +45 20 61 49 60