Podcastserien om kommercielle forhold inden for sport og kultur

I samarbejde med Mediano har vi lavet en podcastserie, som går dybere i forståelsen af partnerskabers faglighed

Den handler om pengene, sponsorerne, partnerskaberne, de sociale medier og forholdet til fans og klubber.

Hos Partnership anser vi sponsorater og kommercielle partnerskaber som værende en marketingkanal som alle andre. Men man skal selvfølgelig være vidende omkring, hvordan man skaber et økonomisk afkast gennem fx et sponsorsamarbejde.

Overvejer du mulighederne inden for kommercielle samarbejder, eller har du blot spørgsmål eller kommentarer til indholdet af vores podcasts? Så kontakt Michael Larsen på (+45)20614960

Podcast kanaler

Mediano Marketing er en podcastserie under Mediano Lab, hvor vi kigger på fodboldens kommercielle udvikling. Det er en serie for dig, der vil et skridt dybere ned i fodboldens fagområder.

Her er Medianos nye fodboldmagasin, Superliga for Voksne. Titlen ’Superliga for Voksne’ refererer ikke bare til panelets alder – tre ud af fire er fyldt 50 – men også til, at vi har en ambition om, at det her program skal kunne noget andet, end hvad der ellers præger fodbolddebatten. Lidt mere strategi – Lidt mere perspektiv.

Det hele starter med en uforpligtende snak!

Udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi passer på dine kontaktoplysninger og vil kun bruge dem i denne forbindelse. Du kan også ringe på (+45) 20614960

    Ring til Michael

    Kommercielt partnerskab? Find den rigtige partner som matcher jeres strategi. Jeg er her for at hjælpe, så giv mig et kald.

    +45 20 61 49 60